Central Telefónica

T. (01) 766-2203
C. (+51) 998364773
C. (+51) 975326421
C. (+51) 987560165

Correo Electrónico

ventas@petrosol.com.pe administracion@petrosol.com.pe

Oficina:

Av Gerardo Unger Mza. G Lote (Sub Lote -B2) Lima -Lima-Comas

Zo slecht rook «vertelden vrouwen over problemen met persoonlijke hygiëne bij mannen

Sex blogger en expert in de relatie van Dami Olonisakin vroeg haar abonnees op Twitter om te vertellen over de meest onaangename ervaring waarmee ze tegenkwamen, inclusief – in termen van intieme hygiëne. Tyla schreef erover.

Terwijl het bleek, raakte de blogger de zeer zenuw, het verhogen van het onderwerp van intieme hygiënepartners. Onder de tweet van Dami, een lange draad van verhalen. Alle meisjes bleven anoniem.

«Mijn express had zoiets "persoonlijke hygiëne". We begonnen op een afstand te ontmoeten, en in onze zeldzame ontmoetingen was hij altijd schoon en fris. Oh, zoals alles is veranderd toen we samen begonnen te leven. «.

«Ik heb mijn man ongeveer vier maanden ontmoet, en op de een of andere manier kwam een ​​paar dagen naar hem toe. Zodra ik ging, zag ik dat hij de tandpasta eindigde, zeep voor hand- en douchegel, maar hij ging ze niet kopen. Dus ik ging zelf naar de dichtstbijzijnde markt. «.

«De man nam me mee naar mijn huis. Maar op dat moment, toen hij de deur opende, rook daarom zo slecht. De vuilnis legt de stapel in de buurt van de muur naast de drukke vuilnisbak, de vloer en de bank waren bedekt met vlekken, er waren overal mieren. Ik moest vertrekken, ik heb nooit zo’n afschuw ervaren. «.

Blogger hief dit onderwerp op na een gesprek met mannen die eisten dat de partners «geur vanille», maar zij nadenken niet aan intieme hygiëne en zuiverheid. Olyoni besloot om een ​​veilige ruimte te creëren waar vrouwen hun ervaringen konden delen. Reacties tonen aan dat «veel vrouwen samen met de vreselijke hygiëne samenstellen omwille

van de relatie zelf».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Conversar con asesor
Converse con un asesor
Bienvenido a Petrosol
Bienvenido a Petróleos Solorzano, converse con nuestros asesores